Voedingsconsulent


Heeft u overgewicht?

In 2015 had 50,3% van de Nederlanders van 20 jaar en ouder overgewicht. Dit is dus niet iets waar u zich voor zou moeten schamen. Maar erin berusten moet u ook niet doen. Ga er mee aan de slag, want overgewicht brengt ernstige gezondheidsrisico's met zich mee. Afvallen heeft dan ook veel voordelen:

  • Uw voelt zich energieker en straalt dat ook uit
  • Minder lichamelijke klachten, nu en later
  • Minder risico op ziektes zoals Diabetes Mellitus II, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, reuma en kanker

Wat let u om gezonder te worden? Een dieet is niet nodig, jojo-en is verleden tijd en honger is ook niet aan de orde. Gezellig eten, op een verantwoorde manier. Dat zou iedereen moeten doen!Individuele begeleiding

Als gewichtsconsulent kom ik bij u thuis. We bespreken uw voedingspatroon, uw verwachtingen en stellen zo samen doelen waar we naar toe gaan werken. Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de voortgang: wat gaat goed en wat is nog lastig. Samen vinden we een oplossing, zodat u met succes en plezier kunt afvallen.

 

Afvallen door gezond te eten gaat langzaam. Motivatie en doorzettingsvermogen is dan ook van cruciaal belang. Ik kan u hier bij helpen. Doordat het afvallen geleidelijk gaat is deze methode een hele gezonde manier is van gewichtsregulering. Door gezond te eten en te bewegen zult u vanzelf uw ideale gewicht bereiken.


U krijgt bij mij geen dure poedertjes, shakes en geen vaste dagmenu's. U gaat niet op dieet. Samen gaan we werken aan een gezond voedingspatroon. Iets waar u uw leven lang profijt van zult hebben.

 


Commentaren: 0